16-09-2019 – 2e Slackdag

Wij komen natuurlijk uit de lage landen. Dus klimmen zit niet echt in onze natuur. Als we het dan toch doen zijn we best moet. Gisteren hebben flink gelopen en flink heuvel op heuvel af gelopen. Dus vandaag komen we even een dagje bij. We zouden erop uit kunnen trekken maar we hebben ook vakantie. In een reis zoals Australië zouden we weer volle bak er tegenaan gegaan zijn. Maar omdat we de tijd hebben en ik na de vakantie niet nog een periode thuis ben hebben we besloten om gewoon lekker even series te kijken. Hoewel het internet hier erbarmelijk is konden we toch even bingen. Dan is het best lekker dat je even Chateau Meiland kan kijken. In de middag zijn we nog even naar Portree gereden om boodschappen te doen. Het water was bijna op en we hadden nog wat extra eten nodig. Vanavond doen we lekker makkelijk broodje kip ;-). Het weer was vandaag ook slecht. Het is grappig hoe deze momenten natuurlijk komen. Wanneer het weer slecht is doen we niets maar waren we dat ook niet van plan. Wanneer het weer goed is gaan we er, zoals geplande, lekker op uit. Nu lekker slapen want morgen gaan we vroeg op. Ik heb nog mijn best gedaan om de zonsondergang vast te leggen. Die is hier zo mooi. Hieronder staat het op YouTube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *