14-09-2019 – Slackdag

Het gaat vandaag de hele dag regenen. Het heeft heel hard gewaaid. Je zit hier in principe in een corridor. De wind slaat direct vanuit de oceaan op het huisje. De kamer die wij uitgekozen hebben is ook de kamer waarop de wind direct tegenaan waait. Een niet zo’n beste nacht dus. Ik zet de oven aan en we eten lekker broodjes. Inmiddels weet ik dat we oploskoffie hebben. Kortom een lekker ontbijt. We hebben nu ook door waarom het zo druk was in de supermarkt. Mensen hebben vandaag natuurlijk geen zin om naar buiten te gaan. De wind beukt de hele dag op de woning. We besluiten het lekker van binnenuit af te wachten. Ik typ verhaaltjes en Rianne leest haar boek uit. We kijken nog wat tv. 

Rianne roept ineens dat er een auto het terrein oprijdt. Dus ik loop er snel heen. Ik dacht eerst dat het de eigenaren van het huis waren. De man vertelde dat de ferry niet vaart en of er nog een kamer beschikbaar was. Hij dacht dat dit een B&B was. Euh nee eigenlijk niet. Ik weet niet wat die mensen bij zich hebben. We wensen hem sterkte. Nadat hij weg is krijgen we toch een beetje spijt. Maar je moet snel beslissen en ik sta er persoonlijk nog steeds achter. Rianne vindt achteraf dat we hem toch hadden moeten helpen.  Ondertussen is Rianne bezig met een filmpje maken. Vlak voor zonsondergang trekt de lucht open en krijgen we nog een prachtige lucht voorgeschoteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *