19-09-2019 – Lekker ontspannen

We besloten ook vandaag rustig aan te doen. Het weer is al beter. We gaan vandaag al even inpakken en wasjes doen. We komen er wel achter dat we dit wel echt heel erg gaan missen. De zon schijnt uitbundig. Straks krijgen we een prachtige zonsondergang. Het uitzicht is fantastisch. Het is zo rustig hier. Als we het ontbijt nuttigen zeg ik tegen Rianne dat ik echt oprecht dit gevoel ga missen. Je hebt hier een soort vrijheid. Je leeft in harmonie met de natuur. Thuis leven we in een onnatuurlijke situatie. Al dat steen en beton. Hier kijk je op het groene landschap. Met weinig om je heen. Het is geen roofbouw en niet op elkaar gepropt. Dat je in de tuin kunt gaan zitten zonder dat iemand je ziet of dat je iemand tot last bent. We zetten de was op een gegeven moment buiten. Ik sta in mijn blote bast met een JBL speaker in mijn hand. Een beetje muziek. Normaal houd ik rekening met de buren. Tegelijk voel je je ook bezwaard, of in ieder geval attent op de muziekkeuze. Je bent in wezen niet vrij. Hier wel. Dat gevoel ga ik echt missen. De heerlijke douche hier is ook echt iets wat ik ga missen. Je wordt gezandstraald bijna. We rijden richting Uig om even een koffie te scoren. Ook komen we twee biertjes voor Jeroen en Erik. Ik neem weer een Flat White. Daarna rijden we naar Rankings een lokale super. 

Het gehakt wat ik gekocht heb bij Rankings is apart. In de eerste lijkt het wel een lekker gehakt. Maar het gehakt plakt heel erg. In zo’n hoedanigheid dat je balletjes krijgt in plaats van los gehakt. Niet prettig. Het eten smaakt niet heel erg lekker. We eten het maar. Het is zelfs een beetje koolhydraatarm omdat er veel te weinig rijst in zit haha. Daarna nog de laatste wasjes opgehangen. Alles in dozen gedaan terwijl Rianne een leuk filmpje gemaakt heeft over onze avonturen van de 17e. We gaan om een uur of 23 slapen. De tijd vliegt. Wat een tophuis! We schrijven een lieve boodschap in het gastenboek en laten een tientje achter. Morgen rijden we naar Glencoe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *